![]() |
Всеукраїнський фан-Клуб Lacetti(Gentra)- та Cruze- водіїв |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Наставник молодняка Группа: Активные пользователи Сообщений: 2 527 Регистрация: 8.7.2016 Из: Ternopil Реальное имя: Олег Мой автомобиль:Nissan Qashqai 1.5 dci ![]() |
Ромер красавчіки - запустили акцію тільки на 1 модель своїх крісел і саме на ту, що я вибрав.
![]() Зараза - тре було ще тиждень почекати ![]() ПС: до речі звішує моя мала голову вперед, як засинає... навіть якщо відсунути крісло трішки вперед, щоб нахил спинки збільшити. І чо дєлать? |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Именитый автолитературовед Группа: Активные пользователи Сообщений: 6 247 Регистрация: 3.11.2010 Из: Львов Мой автомобиль:Опель Вектра С 2003 2.2 АТ ![]() |
Ромер красавчіки - запустили акцію тільки на 1 модель своїх крісел і саме на ту, що я вибрав. ![]() Зараза - тре було ще тиждень почекати ![]() ПС: до речі звішує моя мала голову вперед, як засинає... навіть якщо відсунути крісло трішки вперед, щоб нахил спинки збільшити. І чо дєлать? Нічого, варіанту напівлежачого, як є для дрібних, в таких кріслах не передбачено. Є якісь доставні столики перед дитиною но я не знаю на скільки вони вирішують проблему. Для моєї меншої теж це проблема - іноді як глянеш як та дитина скрючились в тому кріслі то аж шкода її стає ... Сообщение отредактировал sapphir - 21.1.2020, 18:40 |
![]() |
|
![]()
|
|
Новый участник Группа: Новички Сообщений: 7 Регистрация: 14.10.2016 Мой автомобиль:lacetti ![]() |
Все знают, что с рождением ребенка все деньги уходят только на него) Это неудивительно, ведь ребенку нужно и кроватку покупать, и коляску для прогулок, и ванночки для купания, и кресла для кормления, детские манежи для игр, кресла-качалки, автокрело (без него сейчас никуда). И это я не говорю уже о посуде, питании, моющих средствах, одежде и игрушках. Конечно, многое из этого могут подарить родственники, друзья, но основные расходы все равно остаются на родителях. Мне всегда проще такие объемные вещи заказывать в интернете с доставкой на дом. В интернете и выбрать можно получше, сравнить цены, и выбор всегда больше.
На днях заказал классное автокресло из интернет-магазина «Paku-Paka» Сообщение отредактировал kachetkar - 13.1.2021, 17:52 |
![]() |
|
![]()
|
|
Наставник молодняка Группа: Активные пользователи Сообщений: 2 527 Регистрация: 8.7.2016 Из: Ternopil Реальное имя: Олег Мой автомобиль:Nissan Qashqai 1.5 dci ![]() |
Нічого, варіанту напівлежачого, як є для дрібних, в таких кріслах не передбачено. Є якісь доставні столики перед дитиною но я не знаю на скільки вони вирішують проблему. Для моєї меншої теж це проблема - іноді як глянеш як та дитина скрючились в тому кріслі то аж шкода її стає ... до речі рішив я цю проблемку... якщо бачив, що дитина буде спати в дорозі - просто під час зупинки посували кріселко чуть вперед і просовували між ним і спинкою півторалітрову пляшку з-під мінералки. недолік, що іноді пляшка трохи похрустує ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Уважаемый Мастер Группа: Активные пользователи Сообщений: 1 833 Регистрация: 31.1.2012 Из: Харьков Реальное имя: Роман Мой автомобиль: 2,2 TDI ![]() |
до речі рішив я цю проблемку... Вот какие штуки придумали:)
Прикрепленные файлы
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 24.1.2021, 8:46 |
|