![]() |
Всеукраїнський фан-Клуб Lacetti(Gentra)- та Cruze- водіїв |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Это профильный подфорум. Флуд строго запрещен!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Уважаемый Мастер Группа: Активные пользователи Сообщений: 1 676 Регистрация: 11.3.2012 Из: Бориспіль Реальное имя: Леонід Мой автомобиль:Lacetti 1.6 SE Sens 1.3i ![]() |
У автозвука увидел удачное сочетание фото и описания разницы на них: [attachment=242237:forse.PNG] наглядно и понятно, в т.ч. по цене. там ще є і FORSE (Megatex) 6СТ-60Аз: |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Многоопытный сэр Группа: Активные пользователи Сообщений: 945 Регистрация: 24.4.2014 Из: Волинь Реальное имя: Слава Мой автомобиль:Mazda 6 GJ ![]() |
точно віпуск 2020? В интернете по єтой модели цена 2300-2400 за 2020 год и 1950-2000 грн за 2019 год. Получается, твоя цена єто за 2019 год... Мій в інтернеті теж 2700 грн, запитав у знайомого по чому зробить - 2300грн за 20рік. Тож ще має значення, хто скільки хоче заробити. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Уважаемый Мастер Группа: Активные пользователи Сообщений: 1 676 Регистрация: 11.3.2012 Из: Бориспіль Реальное имя: Леонід Мой автомобиль:Lacetti 1.6 SE Sens 1.3i ![]() |
щойно ходив дивився до акума на зарядці...чуть нахилив батарею і побачив рівень електроліту...жопа...там залишись десь 2/3-3/4 від норми...от тому то і вмирає мій 10 літній Делкор..а міг би ще пожити...мабуть перейде як резервний в гараж з розсвердлюванням отворів під шприц і доливку дистиляту в банки
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Уважаемый Мастер ![]() Группа: Действительные члены клуба Сообщений: 1 349 Регистрация: 15.7.2009 Из: Киев, Борщаговка Реальное имя: Олександр Мой автомобиль:Chevrolet Lacetti 1,6 SE Клубная карта №496 действует до 01.06.2011 ![]() |
щойно ходив дивився до акума на зарядці...чуть нахилив батарею і побачив рівень електроліту...жопа...там залишись десь 2/3-3/4 від норми...от тому то і вмирає мій 10 літній Делкор..а міг би ще пожити...мабуть перейде як резервний в гараж з розсвердлюванням отворів під шприц і доливку дистиляту в банки а під наклейкою не має доступу до банок ? Я свій просто замінив ще два роки тому і не памятаю чи він на всі 100% не обслугоуваний. Можливо там наявний доступ до банок ? |
![]() |
|
![]()
|
|
а під наклейкою не має доступу до банок ? Я свій просто замінив ще два роки тому і не памятаю чи він на всі 100% не обслугоуваний. Можливо там наявний доступ до банок ? там маленька наклейка (сірникова коробка) і на пів акума система вентиляції запаяна...повністю необслуговуваний |
![]() |
|
![]()
|
|
Старожил Клуба Группа: Активные пользователи Сообщений: 8 163 Регистрация: 22.4.2008 Из: Реальное имя: Мой автомобиль: ![]() |
Мій в інтернеті теж 2700 грн, запитав у знайомого по чому зробить - 2300грн за 20рік. Тож ще має значення, хто скільки хоче заробити. Я ж не знаю який в тебе. А він модель вказав точно, завдяки цьому гугл одразу видав ціни від найменшої до найбільшої. Те що різні продавці ставлять різну націнку то вже є відомо десь із 1991 та й то мабуть раніше, коли "спекуляція" виникла, котру в нас потім ринком назвали. щойно ходив дивився до акума на зарядці...чуть нахилив батарею і побачив рівень електроліту...жопа...там залишись десь 2/3-3/4 від норми...от тому то і вмирає мій 10 літній Делкор..а міг би ще пожити...мабуть перейде як резервний в гараж з розсвердлюванням отворів під шприц і доливку дистиляту в банки Якщо так то в тебе є чудова можливість зробити цікавий експеримент із цією батареєю. Будь яким можливим чином додати води (але не всю одразу!), заряджати після доливки кожних 5-10 мл на банку, а потім підзарядити із напругою 16.2В для відновлення та десульфатації. Бо оголені пластини мабуть вже пару років точно. Так, є ризик добити делкор, але є така сама 50% вірогідність поставити рекорд із його довголіттям після такого обслуговування. Єдина проблема - знайти блок живлення регульований, бо звичайні, як відомо, 14.4-14.7В роблять для цих батарей. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Многоопытный сэр Группа: Активные пользователи Сообщений: 945 Регистрация: 24.4.2014 Из: Волинь Реальное имя: Слава Мой автомобиль:Mazda 6 GJ ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
Старожил Клуба Группа: Активные пользователи Сообщений: 8 163 Регистрация: 22.4.2008 Из: Реальное имя: Мой автомобиль: ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
Старожил Клуба Группа: Активные пользователи Сообщений: 15 607 Регистрация: 13.9.2008 Мой автомобиль:різні, без ГБО ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
587, так а шо случилось с гарантийным раз пришлось покупать еще и єтот? Ті же раньше покупал модели недорогие/оптимальные, а тут шиканул чего-то?
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 22.1.2021, 14:40 |
|